December 2016    Sinterklaas was zijn pieten kwijt.

Elk jaar kijken de kinderen vol spanning uit naar de komst van Sinterklaas en zijn pieten.  Dit jaar kwam Sinterklaas helemaal alleen toe. Zijn pieten hadden zich verstopt in de groene caravan.  Sinterklaas was eerst een beetje boos op de pieten maar nadien kon hij er toch wel om lachen...die sloeberpieten.  Sinterklaas bracht in elke klas een bezoekje en bracht voor elk wat wils mee.  Na een lange vermoeiende dag voor de Sint en zijn pieten vertrokken ze samen met de groene caravan...BEDANKT SINTERKLAAS EN ZWARTE PIETEN.  Tot volgend jaar.

 

Bekijk hier alle foto's.

sinterklaasschool

 

okt 2016    Fietsmarathon 'Kom op tegen kanker'

Jaarlijks organiseren de Eeklose Kilometervreters hun fietsmarathon (24 uur op rollen) voor 'Kom op tegen kanker'. Dit jaar was ook onze school vertegenwoordigd door een team sportievelingen.
Ouders konden ons sponsoren door een snoepzakje te kopen.
We verkochten meer dan 200 zakjes waardoor we een opbrengst van ongeveer €450 konden storten aan de actie !
Dank aan iedereen die z'n steentje bijdroeg door mee te fietsen, te supporteren, een snoepzakje te kopen, mee te helpen bij praktische zaken, ... !
Zonder jullie hulp was het niet gelukt !

De sfeer op de fietsmarathon was heel fijn ! Het gaf een gevoel van verbondenheid met elkaar en met mensen die strijden tegen deze vreselijke ziekte.

collagekopie 1920 x 1279

 

 

COLTD

Basisschool De Wegel is een basisschool binnen VZW COLTD

INSCHRIJVINGEN

 animated_quill_pen_writing_in_book_

De inschrijvingsdata voor het schooljaar 2017-2018 vind jehier.

Voor inschrijvingen voor het lopende schooljaar 2016-2017  zijn er  nog 13 plaatsen beschikbaar in de kleuterschool en 37 plaatsen in de lagere school.

Meer info: 09 377 29 65

IN DE KIJKER

VRIJDAG 23 DECEMBER 2016  KERSTDRINK

15.30 -17.30 UUR IN EETZAAL DE WEGEL

Georganiseerd door de ouderraad van De Wegel

 

 

 

 

 

Go to top