December 2017    Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar zachtjes tegen 't raam?

Deze morgen maakte Sinterklaas zijn intrede bij ons op school.  Hij was toch wel een beetje verdrietig want hij was 2 zwarte pieten kwijt.  Op zee was er een grote storm en 2 pieten waren er met zijn reddingboot vandoor.  De zwarte pieten verbleven een tijdje bij ons op school.  Ze hadden hun tent en reddingsboot in de speeltuin geïnstalleerd.De Sint was natuurlijk heel erg blij om zijn zwarte pieten terug te zien.

Bekijk hier alle foto's!

sintenpietopschool2017

 

okt 2017 Fietsmarathon 'Kom op tegen kanker'

Jaarlijks organiseren de Eeklose Kilometervreters hun fietsmarathon (24 uur op rollen) voor 'Kom op tegen kanker'. Ook dit jaar was onze school vertegenwoordigd door een team sportievelingen.
Ouders konden ons sponsoren door een snoepzakje te kopen.
We verkochten meer dan 230 zakjes waardoor we een opbrengst van €570 konden storten aan de actie !

Dank aan iedereen die z'n steentje bijdroeg door mee te fietsen, te supporteren, een snoepzakje te kopen, foto's te nemen, mee te helpen bij praktische zaken, ... !
Zonder jullie hulp was het niet gelukt !
De sfeer op de fietsmarathon was heel fijn ! Het gaf een gevoel van verbondenheid met elkaar en met mensen die strijden tegen deze vreselijke ziekte.

Bekijk hier alle foto's.

2017 11 11 Fietsmarathon 1

 

Sponsorloop op 13 oktober 2017   

Bekijk hier alle foto's.

2017 10 13 Sponsorloop 1

 

Strapdag op vrijdag 22 september 2017

Naamloos 1 


Op vrijdag 22 september 2017 gingen heel veel kinderen, ouders en leerkrachten in op de oproep om op de STRAPDAG (stappen en trappen) met zijn allen te voet of met de fiets én met fluojasje naar school te komen.
Aan de schoolpoort werd het gezellig druk met al deze jonge fietsertjes. Ook kleuters kwamen met eigen fiets of op het zitje van mama of papa naar school komen.
De kinderen die met fluojasje naar school kwamen kregen als beloning een kleurrijk polsbandje.

De fietsenstallingen liepen die dag zeker helemaal vol. We telden in de fietsenstallingen in totaal 232 fietsende kinderen en 18 fietsende leerkrachten. Heel wat kinderen en ouders kwamen te voet naar school.

Bedankt vooraf om zo jullie steentje bij te dragen tot een veilige schoolomgeving.
Kinderen die geen fluojasje hebben kunnen dit nog steeds verkrijgen in het secretariaat van de school.

Bekijk hier alle foto's.Start schooljaar 2017-2018

-          Inschrijven na afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

                                     image005

COLTD

Basisschool De Wegel is een basisschool binnen VZW COLTD

INSCHRIJVINGEN

 animated_quill_pen_writing_in_book_

De inschrijvingsdata voor het schooljaar 2018-2019 vind je hier.

Voor inschrijvingen voor het lopende schooljaar 2017-2018  maak u best vooraf een afspraak via  09 377 29 65 of directie.dewegel@coltd.be

 

IN DE KIJKER

Infosessie over de overstap naar het secundair onderwijs

Voor meer info klik hier

 

Buitengewoon onderwijs in regio Meetjesland

Voor meer info klik hier

 

 

 

Go to top